Individuelle samtaler og coaching

Den individuelle samtale har til formål at støtte dig i at få en bedre og stærkere fornemmelse af dig selv. Narrative samtaler er optaget af dine fortællinger og erfaringer i livet. Jeg vil i samtalen lytte og stille relevante spørgsmål til det problematiske du oplever dig ramt af. 

Det kan være du oplever, at dette problem forhindrer dig i, at leve det liv du ønsker dig. Vi vil undervejs i samtalen have fokus på dine intentioner og initiativer, på det fraværende, men implicitte. Vi vil være opmærksomme på dine værdier og principper, og  lade dem være retningsgivende i dine handlinger og dine ønsker om fremtiden.

Coaching

Narrativ coaching kan benyttes til at opnå mål på såvel personlige som erhvervsmæssige områder. Ofte kan nye spørgsmål give nye tanker og nye muligheder for at handle i forhold til problemet og dermed hjælpe dig videre på din vej.  Det vigtige er, at dine egne erfaringer og egen viden kommer til overfladen, og du oplever at kunne handle på din viden. Man skal huske på, at et problem kun er et problem, fordi der er noget som er vigtigt for dig. Vi finder frem til det der er vigtigt og har betydning for dig. Vi finder frem til det du håber på og det, der giver dig livskvalitet.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.