Referencer

Jeg har haft mange samtaler med unge om deres problemer i skolen, i familien, i vennekredsen og om uddannelsesvalg. I et samtaleforløb laver jeg løbende evalueringer. Her kan du læse 3 uddrag fra 3 forskellige evalueringer.  

Hvordan har det været at deltage i samtaler?
”Det har været rigtigt rart og meget trygt. Jeg er gladere nu, jeg har nemmere ved at sige pyt. Jeg har indset, at jeg har nogle gode venner. Jeg er ikke mere ked af det efter skole. Det er en dejlig klasse”.
Er der noget du er blevet inspireret til at gøre fremover, som du ikke har gjort før?
”At jeg kan tænke, at jeg godt kan”.

Hvor har det bragt dig hen at tale om problemerne på denne måde?
”I den tid jeg har gået her har jeg fået en afklaring på, at jeg ikke er forkert fordi jeg har problemer. At jeg ikke er unormal. Jeg går herfra med følelsen af større selvværd, og jeg kan også se det på mine karakterer. Jeg taler ikke længere mig selv ned. Jeg finder motivationen inde fra, ikke ude fra. Jeg har en større stolthed end ellers. Jeg har større åbenhed for andre mennesker. Før var jeg lidt ligeglad med hvordan de var. Jeg går mere ind i samtalen med en ny person. Jeg har større selvrespekt og større tolerance overfor andre mennesker”.

Hvordan har det været at deltage i samtaler her?
”Det har været godt. Man ved man kan snakke om tingene hernede. Det er trygt hernede. Det er rart at være her. Jeg er tryg med mig selv. Det virkede, at tale om problemerne på en anden måde”.
Er der noget du er blevet inspireret til at gøre fremover, som du ikke har gjort før?
”At stole mere på folk, dem som er værd at stole på. Jeg er blevet bedre til at forklare mine følelser. Jeg er blevet mere åben i forhold til at skabe tillid til folk”.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.