Om mig

Jørgen Kring

Jeg er uddannet narrativ familie- og samtaleterapeut. Jeg har en grunduddannelse som fritidspædagog. De sidste 20 år har jeg specialiseret mig i at hjælpe mennesker med at finde frem til det, der er vigtigt for dem i livet. De seneste 10 år har jeg arbejdet i pædagogisk psykologisk praksis i Horsens med individuelle samtaleforløb og gruppeforløb for unge og voksne.

I samtaler med mig, vil du finde frem til, hvad der har betydning for dig i dit liv og du vil finde ud af, hvordan du kan bruge din erfaring og dine værdier til at få det bedre. I samtalerne bevæger jeg mig væk fra den traditionelle forståelse af, at problemet er en del af personens identitet. Tanken er, at det er problemet, der er problemet og ikke dig, der er problemet. Det gør, at der åbnes op for andre måder at tænke om problemet på, og derved også nye måder at handle på i forhold til problemet. Denne nye forståelse giver den enkelte en bedre fornemmelse af sig selv og samtidig er den med til at styrke identiteten og selvfølelsen. 

Medlem af STOK – Dansk Forening for Systemisk og Narrativ Terapi og Konsultation.

Medlem af SFP – Selskabet For Psykoterapi

Som medlem af Selskabet for Psykoterapi forpligter jeg mig til et etisk regelsæt, der harmonerer med det etiske regelsæt fra Dansk Psykologforening. 

 

Et problem er kun et problem fordi der er noget, som er vigtigt for dig
- det er det samtalerne handler om.

CV

Uddannelse
Erhvervserfaring
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.