Børn, unge, familier og par

Børn og unge

Når et barn ikke trives, trives familien ikke. Når familien ikke trives, trives barnet ikke. Men, hvad er egentlig historien? Hvad er der sket? Er det barnet eller den unge, der er problemet? Er det skolen eller er det familien? Svaret er; Det er problemet, der er problemet – og problemet er kun et problem, fordi der er noget, der er vigtigt. Vi skal tale meget mere om det, der er vigtigt og om det, der er værdifuldt. Det kan være med til at sætte retning for samvær og samtaler i familien og hjælpe barnet og den unge til at få en bedre fornemmelse af sig selv.

Mange unge fortæller, at de har dårlige erfaringer med at tale med voksne om deres problemer. De oplever, at de ikke bliver lyttet på og forstået. De unge bliver opgivende og står tilbage med oplevelsen af ensomhed. At blive lyttet på er en modmagt mod ensomhed.  Jeg har erfaring med at tale med unge om mobning, ensomhed, lavt selvværd, misbrugsproblematikker, angst, skilsmisse og meget andet.

Terapi Horsens Jørgen Kring

Familiesamtaler

Det kan være, at I derhjemme er kørt fast i måden I er sammen på. Der opstår for mange konflikter og I er langsomt ved at miste grebet om at være sammen som familie. Det er for mange en meget svær opgave at balancere mellem alle de behov, der skal tilgodeses i en familie. Gennem samtaler finder vi frem til, hvad der betyder noget for Jeres familie og derigennem finder vi frem til, hvordan I igen kan komme til at trives som familie. I familiesamtalerne arbejder vi med bevidning, med en opmærksomhed på, hvad der berører den enkelte. Dette for at forstærke, bekræfte og skabe tillid i relationerne. Tag gerne kontakt, så tager vi en forsamtale.

Parsamtaler

Parterapi kredser om kærlighedsrelationer og lyttepositioner. Mange par bliver overraskede over det forældreansvar som følger med når der kommer børn og det kan udfordre parforholdet på mange måder, også i relation til familie og venner. 

Vi taler om håb for samtalen. Vi taler om konflikten og effekten af konflikten. Vi taler om individuelle værdier og fælles værdier. Hvor kommer de fra? Hvad er historien? Hvad ønsker vi at bære med os?  I samtalen hjælper jeg Jer med at finde ind til det som er vigtigt for Jer, så I fremadrettet kan sikre en stærk relation. I bliver øvet i at lytte til hinanden fra en kærlig og accepterende position. Sammen finder vi de strategier som passer på Jer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.